BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

0

İZNİK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNDEN DUYURULUR !!!

Değerli İznik halkı ve değerli öğrencilerimiz, amacı sadece İznikli olup dışarıda ilçemizi temsil eden üniversite okuyan öğrencilerimize burs vermek amacı ile kurduğumuz derneğimiz siz İznik halkınında desteği ile bu dönem itibariyle öğrencilerimize burs vermeye başlayacağız. Değerli İznik halkı ilk etapta tüm öğrencilerimize yetişemeyeceğimiz için gücümüz yettiği miktarda gerçekten ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza burs vermeye başlıyoruz.

Bu sene üniversiteye 1.sınıfa başlayan ve 4 yıllık lisans bölümünde ki öğrencilerimize burs vermeye çalışacağız, bu şartları taşıyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz 02.10.2024 tarihinden itibaren başvuru formlarını emniyet müdürlüğü yan tarafında bulunan Ayça Çiçekçilik’ten Mustafa Aydın’dan temin edebilirler.

Başvuru  formları 06.10.2024 tarihine kadar aynı teslim alınan iş yerine teslim edilecektir. Komisyon tarafından belirlen öğrenciler ile dernek olarak iletişime geçip gerekli evraklar istenecektir.

Halkımızdan “BİR ÖĞRENCİDE SEN OKUT” kampanyamıza katılmak isteyenler lütfen bizimle en kısa zamanda iletişime geçebilirler. Ne kadar fazla çocuğumuza dokuna bilirsek daha fazla çocuğumuza ulaşmış oluruz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.