Balkan Şampiyonası’na İznik damgasını vurdu!

İznikli Çocuklar Madalyaya Doymadı: Nisanur Yaman Balkan Şampiyonu Oldu!

0

 

Edirne’de 17-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 7. Açık Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonası’na İznik damgasını vurdu! Teyakkuz Savunma Sporları Wushu Kung Fu grubu, 6 sporcusuyla katıldığı şampiyonadan madalyalarla döndü, İznik’i gurura boğdu.

Bu büyük başarıda başı çeken isim ise, Minikler Yongchun dalında altın madalya kazanan Nisanur Yaman oldu. Nisanur, gösterdiği üstün performansla hem rakiplerini geride bıraktı hem de İznik’in gururu oldu. Şampiyonanın diğer yıldızları ise şöyle sıralandı:

Tuğrul Aziz Canbaz: Yıldızlar Light Sanda 56 kilo Balkan 2.si (gümüş madalya)

Eylül Ece Demirtaş: Minikler Yongchun Balkan 2.si (gümüş madalya)

Yıldızlar Tai Chi Wu stilinde Balkan 3.sü (bronz madalya)

Esmanur Devrim: Yongchun Balkan 3.sü (bronz madalya)

Bu başarılarla İznik’e dönen sporcularımız, coşkuyla karşılandı. İznik İyilik Sağlık Elçileri Derneği kurucusu Mehmet İlker Ünal, Nisanur Yaman’ı ve diğer sporcuları tek tek tebrik ederek, “Bu gençlerimizle ne kadar gurur duysak az. Onlar geleceğin şampiyonları ve İznik’in adını tüm dünyaya duyuracaklar,” dedi.

Sporcularımızın başarısı, İznik’te büyük bir heyecan yarattı. Teyakkuz Savunma Sporları Wushu Kung Fu grubu, disiplini ve azmiyle bu başarıyı yakaladı ve gelecekte de daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini belirtti.

İznik’in bu gurur tablosunu yaratan tüm sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu zaferler, İznik’in spor tarihinde unutulmayacak bir sayfa olarak yerini aldı!

Leave A Reply

Your email address will not be published.