YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

0

İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi koordinasyonuyla 3 dönem olarak düzenlenen yaz spor okullarının ilk dönem startı verildi.

Güreş, Jimnastik, Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Taekwondo, Halk Oyunları, Futsal, Yüzme ve Engelliler için Engelsiz Spor Okulu alanlarından oluşan yaz spor okulları 1.dönemi 250 öğrencinin katılımıyla başlarken, ilk dönem kayıtların da devam ettiği bildirildi. Yaz okulunda 1.dönem 28 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında, 2.dönem 19 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında, 3.dönem ise 9 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yaz Spor Okulları açılışına İznik Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, spor okulları branş öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. izmir escort

Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun “3 dönemden oluşan Yaz Spor Okullarımızın ilk dönem startını veriyoruz. Kayıt yaptıran 250 öğrenci ile başlayan ilk dönem kurslarına kayıtlar devam etmektedir. Kurslarımızın açılmasına vesile olan ve desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız ve yeni göreviyle Sayın Bayburt Valimiz Ali Hamza Pehlivan’a, Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kurslar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun ise konuşmasında” İznik Kaymakamlığı, İznik Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi koordinasyonuyla 3 dönem olarak düzenlenen yaz spor okullarının ilk dönem açılışını bugün yapıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın adına tüm sporcu kardeşlerimize yaz spor okullarında başarılar diliyorum. Kardeşlerimiz yaz boyunca edinecekleri sportif tecrübeler ile ilçemizi ileriki yıllarda birçok alanda birçok şehirde temsil edeceklerdir. Kurslarımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yaz Spor Okulları açılışında katılan tüm öğrencilere İznik Belediyesi tarafından yaptırılan kıyafetler dağıtılırken, açılış sonunda Taekwondo öğrencilerinin yaptığı gösteri büyük beğeni topladı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.