Yaralı İşçiyi Bir An Olsun Yalnız Bırakmadı…

0

Atatürk Caddesi Çiloğlu Ticaret önünde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Atatürk Caddesi Çiloğlu Ticaret önünde eşya taşıyan kamyondan düşen Suriyeli işçi 33 yaşındaki Abdullah Elsih Ahmet yaralandı. Kaza an ve an güvenlik kameralarına yansıdı.

Yolda kanlar içinde kalan işçiye ilk müdühaleyi olay yeriden geçen anestezi teknisyeni Fatma Aydın yaptı. Aydın, durumu ağır olan yaralıya müdahalede geç kalınmaması için kamyonetle hastaneye götürülmesine de eşlik etti.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında İznik Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Kamyonla eşya taşıyan Suriyeli Abdullah Elsih Ahmet, kamyonun kasasında giderken eşyaların trafik levhasına takılması ile dengesini kaybderek kendini bir anda yer buldu. Kanlar içinde kalan Ahmet’in yardımına olay yerinden geçen İznik Devlet Hastanesi’nde anestezi teknisyeni Fatma Aydın yetişti. Aydın’ın ilk müdahalesini yaptığı Ahmet için 112 Acil Servis ambulansı istendi. Ambulansların o sırada Keramette yaşanan ve 6 kişinin yaralandığı kazaya gittiği bilgisi üzerine Suriyeli Ahmet vatandaşlarca kamyonete bindirilerek hastaneye yetiştirildi. Hastanın yanından bir an olsun ayrılmayan Fatma Aydın da kamyonetin kasasında yaralıya eşlik etti. İznik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Abullah Elsih Ahmet’in durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturmaya başlattı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.