SERKAN ACAR DÖRDÜNCÜ KEZ GÜVEN TAZELEDİ

0

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 4. Olağan Genel Kurulu Açılış ve yoklama ile başladı. Ardından Divan Heyeti Başkanlığına Balgöç Genel Sekreteri Veli Öztürk, Divan Kâtipliğine Gülver Deniz ve Divan Üyeliğine Gürkan Oruç seçildi. Divan Başkanı Veli Öztürk gündem maddelerini okuyarak oylamaya sundu. Gündem olduğu şekliyle kabul edildi. Yönetim kurulu, mali ve denetim Kurulu raporları okunarak ibra edildi. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Üyeleri ve Genel Merkez delegeleri seçimi yapıldı.

İznik BAL-GÖÇ Şubesi 4. Olağan Genel Kuruluna İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Bedri Yaman, BAL-GÖÇ Genel Merkez Sekreteri Veli Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Necmettin Çömez, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, İznik Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Kadir Akçaalan,S.S. 699 İznik Zeytin Tarım ve Satış Kooperatifi Başkanı Ergün Sürücü ve Yönetimi, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu, İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, Sivil Toplum Örgütleri ve İznik Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri katıldı.

Tek liste ile girilen seçimde Yönetim Kurulu seçildi. Yönetim Kuruluna Serkan Acar (Başkan), Fatma Vardar, Özkan Uğur, Kadir Savaşer, Seyfettin Demir, Mustafa Aydın, Zülküf Dalgıç, İbrahim Yakın, Ahmet Sevinç, Nizamettin Şahin, Müjdat Arabacı, Kemal Candar, Hüseyin Şen, Hüseyin Cinal, Caner Savaş’tan oluştu. Şube Denetim Kuruluna Ahmet Kuş, Hüseyin Yanardağ, Yüksel Musaoğlu seçildi.

İznik BAL-GÖÇ Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu sonrasında teşekkür konuşması yapan başkan Serkan Acar “ Sayın Belediye Başkanım, Sayın Genel Başkan Sekreterim, Sayın Protokol, Sayın misafirlerimiz ve Değerli Üyelerimiz, Şahsım ve yönetim kuruluna sizlere bir dönem daha hizmet etme fırsatını verdiğiniz için teşekkür ederim. Bir kez daha kongremize katılarak bizleri onurlandırmanızdan dolayı teşekkür eder kongremizin Bal-Göç camiasına İznik’imize hayırlı olmasını temenni ederim. Bu vesile ile Hicri yılını ve (Muharrem ayını) kutlar. Tüm balkanlara ve İslam Alemine Sağlık, Barış ve Huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Kongremize katılarak destek veren herkese teşekkür eder, Saygılar sunarım” dedi. Ardından BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan, Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar birer konuşma gerçekleştirdiler.Yeni yönetim divan önünde toplanarak basına ilk pozunu verirken tebrikleri kabul etti. Muharrem ayı nedeni ile İznik Bal-Göç Şubesi Genel Kurul sonrasında misafir ve üyelere aşure ikram etti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.