Şehrin Işıkları İsimli Fotoğraf Sergisi İznik’te

0

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) tarafından “Şehrin Işıkları” temasıyla Türkiye çapında bu yıl 4.sü düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar İzniklilerin beğenisine sunuldu.

Sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında düzenlenen sergi yüzlerce fotoğrafçının gönderdiği 1800 adet fotoğraf arasından seçildi. Dereceye giren birbirinden güzel ilk 50 fotoğraf, İznik 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.Serginin 12 Mart 2017 tarihine kadar açık kalacağı bildirildi.

Serginin açılışına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Fırat Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer, Bursa Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, İznik İşletme Koordinatörü Hüseyin Karakaş, Orhangazi İşletme Müdürü Metin Erkan ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

Fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getireceklerini hatırlatan Mesut Efe, sergiyi Bursa’dan sonra Ankara ve firmanın hizmet bölgesi olan Balıkesir, Çanakkale, Yalova’daki sanatseverlerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.