ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİK YARARINA KERMES

0

İznik Belediyesi önü ve Milli İrade Meydanında gerçekleştirilen Yardım Kermesi İznik halkı tarafından yoğun ilgi gördü. İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Müdürü Nurkan Oral ve öğrencilerin hazır bulunduğu yardım kermesinde, öğrenciler kendi elleri ile yaptıkları ürünleri vatan uğruna şehit düşen Mehmetçik için satışa sundu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ile birlikte öğrencilerin düzenlediği kermese katılarak maddi ve manevi destek verdi.

Öğrencilere sosyal etkinliklerinden dolayı teşekkür eden başkan Sargın ” Okulumuz yöneticileri ve öğrencilerini bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Okulun kendi adına yakışır bu güzel etkinliği, genç nesillerimizin doğru yolda kat ettiklerini görüyoruz. Buda bizleri heyecanlandırıp, duygulandırıyor. Bazen düşünmek yetmez, uygulamak gerekir. Eğitim ve öğretimde Teori ve pratik birlikte uygulandığında eser ortaya çıkar. Bende öğrencilerimizin vesilesi ile vatan uğruna şehit düşen askerlerimizin ve Emniyet mensuplarımızın aileleri sabrı cemil diliyorum. Bizler her daim onların yanındayız” dedi.

Ardından öğrenciler başkan Sargın’a desteklerinden dolayı çiçek hediye etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.