Keramet’teki Feci Kazada Can Pazarı Yaşandı

0

Keramet sapağında meydana gelen kazada kamyonet ile cip kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Can pazarının yaşandığı kaza Keramet sapağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi’de mermercilik yapan Ali Kacır (65), oğlu Nazmi Kacır (38) ve torunu Ali Arda Kacır (11), ile 16 V 6704 plakalı kamyonet ile Boyalıca’da bir inşaata çalışmak üzere yola çıktı. Ali Kacır idaresindeki kamyonet, bir anlık dalgınlık sonucu kontrolden çıkarak Keramet kavşağında karşı yönden gelen Çetin Arslanalp’in kullandığı (42) W-C 6000 Almanya plakalı cipe çarptı. Kazada lüks cip alev alırken yoldan geçen sürücüler yangın tüpleri ile yangına müdahale ederek olası bir facianın önüne geçtiler. Kazada kamyonet sürücüsü Ali Kacır ve oğlu Nazmi Kacır ağır yaralanırken 11 yaşındaki Ali Arda Kacır, cip sürücüsü Çetin Arslanalp ile aynı araçta bulunan Mustafa Mermertaş (37) ve Olcay Turna ise (33) yaralandılar.

Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Ali ve oğlu Nazmi Kacır Orhangazi’deki ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza sebebiyle İznik – Orhangazi yolu trafiğe kapandı. Yolda her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde tek şeritten akım verdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıuldı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.