İznikspor Liderlik Koltuğunda…

0

Yazdan kalma güzel bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. 19 Mayıs Gençlikspor’un iki şutu direkten dönmesine karşın her iki takımda ilk 45 dakikada aradığı golü bulamadı.

Maçın ikinci yarısına daha atak başlayan taraf İznikspor oldu. Yeşil-Beyazlar ceza sahası dışından kaleyi zorlasa da aradığı golü bir türlü bulamadı. İznikspor Maçın 80. dakikasında Fatih’in düşürülmesi ile serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Melih yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta topu filelerle buluşturarak Yeşil-Beyazları öne geçiren golü kaydetti.

Golden 3 dakika sonra sol çizgiden sıfıra inen Yunus, altı pas içerisindeki Zafer’e al da at dercesine bir pas verdi. Zafer ise bu pası affetmeyerek İznikspor’u iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Üst üste bulduğu gollerle morallenen İznikspor’un üçüncü golü aradığı son dakikalarda Ceyhan sol çaprazdan çalımlarla ceza sahasına girmek üzere iken Anıl Kunduzcu kayarak Ceyhan’ı yere indirdi. Maçın hakemi Anıl’ı kırmızı kartla oyundan atarken yapılan kasti faulün ardından saha bir anda karıştı. Futbolcular birbirine girince onları ayırmak teknik ekibe düştü. Çıkan olayların ardından maçın hakemi Erkan Konak İzniksporlu futbolcu Burak Fıçıcı’ya kırmızı kart gösterirken 19 Mayıs Gençlik Spor Antranörü Sedat Razı’yı da tribüne gönderdi.

Son dakikaları olaylı geçen maçta başka gol olmazken İznikspor üç puanı iki golle alarak Süper Amatör A Grubunda liderliğe yükseldi.

Haber/Foto: Uğur Demirtaş


Leave A Reply

Your email address will not be published.