İznikspor – Doğugücü Spor: 2-2

0

İznik ilçe stadında oynanan karşılaşmaya her iki takım taraftarı da büyük ilgi gösterdi. Doğugücü Spor maçın 13. Dakikasında penaltı kazandı. Ahmet Kaan’ın kullandığı penaltı atışında kalecimiz Murat Can gole izin vermedi. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf rakip Doğugücü oldu. 52. Dakikada kaptan Ömer Şengöz attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Yenen golün santrasında sağ çaprazdan serbest vuruş kazanan İznikspor’da topun başına Şaban geçti. Şaban’ın yaptığı ortaya uçarak enfes bir kafa vuran kaptan Fatih skoru eşitledi.

İznikspor 75. dakikada korner atışından Emre Akın’ın kafa golü ile maçta 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da 82. Dakikada onsekizin dışından topa güzel vuran Emre Demirci attığı gol ile skoru eşitledi. Maçta başka gol olmayınca her iki takım ligin ilk maçında 1 puanı hanelerine yazdırdı.

İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker maçın ardından yaptığı açıklamada “ güzel maç oldu ligin ilk maçları her zaman çekişmeli geçer bugün her iki takımda maçı kazanabilirdi kazanmaya yakın olan taraf bizdik ama son dakikalarda yediğimiz golle rakip oyuna ortak oldu. Her iki takım oyuncularını da centilmence bir futbol ortaya koydukları için kutluyorum. Bugün dört futbolcumuzu sakat oldukları için kadroya alamadık fakat yine de tribünleri dolduran taraftarlarımıza güzel bir oyun seyrettirdiğimize inanıyorum. Zorlu bir gurupta yer alıyoruz ve itici güç olan taraftarlarımıza özellikle içeride oynadığımız maçlarda ihtiyacımız var. Bugün tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İznikspor önümüzdeki hafta deplasmanda Millet Mahallesi ile karşılaşacak.


Leave A Reply

Your email address will not be published.