İZNİK’TE İŞKUR KURALARI ÇEKİLDİ

0

İznik Belediyesi tarafından Bursa- Gemlik Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde Çevre ve Temizlik işlerinde istihdam edilecek 50 personel, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi.

Kura çekilişlerine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İŞKUR Gemlik Şube şefleri Mevlüt Akgün ve Hatice Altın, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Pösteki, İnsan Kaynakları Müdürü Semra Okur ve Cemal Gümüç, İznik İŞKUR temsilcisi Adem Coşkun ve İznik Noteri katıldı.

İznik Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 50 kişi için başvuru yapan 57 kişi arasından kura çekildi. İznik Noteri, Bursa- Gemlik İŞKUR temsilcisi ve başvuru yapan kişilerin huzurunda İznik Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşti. Kurada isimleri çıkanlar 27 Mart 2017 tarihinde işe başlayıp, 25 Eylül 2017 tarihinde görevleri son bulacak.

EL ELE HİZMET VERECEĞİZ

Kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Toplum Yararı Projesi kapsamında İŞKUR ile İznik Belediyesi arasında imzalanan sözleşme gereği 6 ay boyunca İznik Belediyesi’nde görev yapacak personel, belediye sınırları içinde bulunan alanlarda çevre temizliği işlerinde çalıştırılacak. Kurada ismi çıkan arkadaşlarımıza gerekli bilgileri aktardıktan ve iş dağılımı yaptıktan sonra el ele verip güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın ilçemize faydalı olacaklarını ümit eder, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Toplum Yararı Projesi ile ilçemize daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.