Gölde Facia 4 Kişi Boğularak Can Verdi

0

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaşanan Cemil Özdemir (55), eşi Aynur Özdemir (43) ile komşuları Zehra Kebapçı (36) ve Melike Kebapçı (13) İznik gölünde boğularak can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir’den gelen 4 kişilik aile İznik Gölü kıyısı Atiye Altı mevkiine piknik yapmak için geldi. Ailenin küçük kızı olan 13 yaşındaki Melike serinlemek için suya girdi. Göle girilmesi tehlikeli olan bölgeden suya giren küçük kız bir anda suda batıp çıkmaya başladı. Kızını kurtarmak isteyen annesi Zeliha hiç tereddüt etmeden hemen suya atladı. Ardından da Cemil ve Aynur Özdemir çifti küçük kızı kurtarmak isterken gölde boğuldular.

Girdikleri gölde boğulan 4 kişiden 3’ünün cesedi vatandaşlar tarafından çıkarılırken 13 yaşındaki kız çocuğuna ise, ulaşılamadı. Olay yerine çağırılan deniz polisi küçük Melike’yi kıyıdan 20 metre açıkta bularak cansız bedenini kıyıya çıkardı.

Boğulan kişilerin olay yerine gelen yakınkarının feryatları yürekleri dağladı. Cansız bedenleri sudan çıkarılan 4 kişi İznik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.


Leave A Reply

Your email address will not be published.