BAŞKAN SARGIN OYUNU KULLANDI

0

Eşi ve torunu ile birlikte oyunu kullanmak için sandığa gelen Başkan Sargın, sırasının gelmesini beklerken vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Sırasının gelmesiyle birlikte oyunu kullanacağı sınıfa giren Başkan Sargın, 1079 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Torunlarımızın geleceği için buradayız diyerek sandığa gelen Behzat Durmuş (84) ve Lütfiye Durmuş (82) çifti 7’den 70’e herkese demokrasi dersi verdi.

Oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren Sargın, “Meclis Anayasa Komisyonundaki müzakerelerin ve oylamaların ardından Türkiye Anayasa Değişikliği için halkımızın görüşüne başvuruldu. Sandık şimdi vatandaşımızın önünde. Halkımız bugün sandığa gidiyor. Son sözü vatandaş söyleyecek. Tüm sandıklarda milletimiz huzur ve güven içinde oylarını kullanıyorlar. İstiklalimiz ve istikbalimiz için son sözde, son kararda milletimizindir. Hep Birlikte Türkiye’yiz, kardeşliğimiz daim olsun. İnşallah ülkemize, milletimize ve geleceğimize yeni ufuklar açan, yeni bir dönemin başlangıcı olan bir oylama olur” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın daha sonra Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte ilçe merkezi ve taşra mahallelerde sandıkları ziyaret eti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.