3 Bayandan Güzellik Sırları…

0

“Cildiniz Sosyal Etiketinizdir ve Cildin İhtiyaçlarını Doğru Karşılamak Önemlidir” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Estepharma ilaç Firması eğitmeninin konuşmacı olarak söyleşi yaptığı cildin ihtiyaçlarının konuşulduğu seminer Cumartesi günü Belekoma Otel’de yapıldı.

İznikli hanımların yoğun ilgi gösterdiği seminerde cilt bakımının önemi, leke problemleri, güneşin zararlı etkileri, akne problemleri, kırışıklık tedavileri gibi bir çok konuya değinilerek cilt bakım uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kimyasal Peeling, iğneli iğnesiz mezoterapi, kolejen uygulama, buharlı cilt bakımı, kişiye özel maskeli cilt bakımı, Dermaroller uygulaması, Dermapen uygulaması, saç dolgusu, gençlik aşısı ve bir çok cilt sorunlarının tedavisi ve uygulamaları hakkında Güzellik uzmanı Yasemin Barut Acaroğlu ve Estetiysen Güner Tohum katılımcı bayanlara bilgi verdi.

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamındaki seminere katılan hanımlara Eczacı Emel Bektaş Hamutçu ve Güzellik Uzmanı Yasemin Barut Acaroğlu katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu seminerin İznikte bir ilk olduğunu belirten Emel Bektaş “ kadınlarımızın desteğiyle bu seminerlerin devamı gelecek” dedi.

Seminere İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan ile Belediye Başkanı Osman Sargın’ın eşi Hacer Sargın ve çok sayıda davetli kadın katıldı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.